• Hyvinsyöjä, katso oikeutesi
  • Liity kunniakkaaseen joukkoon!

Hyvinsyöjäksi viidessä viikossa

Hyvinsyöjä-valtakirjan viisi teesiä ovat tutkitusti ne tärkeimmät asiat, joilla tavallinen kuluttaja voi toimia ja syödä vastuullisesti. Olemme tehneet Hyvinsyöjän 5 teesiin sopivan "HYVINSYÖJÄKSI VIIDESSÄ VIIKOSSA" -kokonaisuuden, jossa on oppimateriaalia viidelle opetuskerralle. Materiaali on suunniteltu kotitalouden valinnaiskursseille 8-9 –luokille.

Materiaali sisältää tiiviin tietopaketin sekä paljon muuta. Opettajan materiaalissa on tietoa liittyen jokaisen tunnin teemaan, lisäksi on kalvopohjia ja tehtäviä. Lisäksi mukana on nimikkoresepti muutamilta Sre:n kampanjan puhemiehiltä ja Valtuutetuilta Hyvinsyöjiltä.

Lisäksi jokaiselle kotitalousryhmällä on mahdollisuus osallistua kilpailuun, jossa pääpalkintona on kokkaushetki Sami Garamin kanssa koko opetusryhmälle. Kilpailu ei edellytä muun materiaalin käyttöä. Kilpailuaika on 8.10.2011 saakka.

Hyvinsyöjäksi viidessä viikossa kampanja

Opetuskertojen sisältö:

  1. Alkuperää etsimässä
  2. Sesonkiherkkuja kaikille
  3. Kasvissuhde kukoistamaan
  4. Roskis paastolle
  5. Vähennä kuormitusta

Lataa tästä koko materiaalipaketti.

Tilaa Valtuutetut Hyvinsyöjä –kortit tästä

Nyhjää tyhjästä - Hyvinsyöjän kokkikisa

Voita kokkaushetki Sami Garamin kanssa koko ryhmälle.

Kilpailu on tarkoitettu kaikille peruskoulun kotitalouden valinnaiskursseille. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä Hyvinsyöjäksi viidessä viikossa -materiaalin käyttöä, mutta kilpailun tavoitteena on hyödyntää viittä hyvinsyönnin periaatetta.

Lataa kilpailuohjeet ja kilpailulomake.

Valtuutettujen hyvinsyöjien ruokaohjeet